Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Οι τάσεις του 2024

Οι νέες τάσεις στα έπιπλα για το 2024 φαίνεται να είναι εντυπωσιακές και πρωτότυπες, με έντονη έμφαση στη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση.

Φθινοπωρινή Διακόσμηση: Τα χαλιά που πρέπει να επιλέξεις

Η διακόσμηση παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας, και τα χαλιά αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να προσθέσει ζεστασιά και άνεση στον χώρο. 

Γιατί να επιλέξετε έναν καναπέ με αποθηκευτικό χώρο;

Σκέφτεστε την αγορά ενός νέου καναπέ και σκέφτεστε έναν με αποθηκευτικό χώρο; Κάνετε μια έξυπνη επιλογή! Ένας καναπές με αποθηκευτικό χώρο μπορεί να προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα που θα ενισχύσουν τόσο τη λειτουργικότητα όσο και το στυλ του σαλονιού σας

5 συμβουλές για τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου

Θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να διαμορφώσετε τους εσωτερικούς του χώρους. Σας παραουσιάζουμε τις 5 συμβουλές για τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου που προτείνουν οι ειδικοί. 

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Σπιτιού: Ζεσταίνουμε το σπίτι με χρώμα και στυλ

Η θερμοκρασία πέφτει και οι σκέψεις μας γυρίζουν στο πώς θα ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Με λίγη έμπνευση μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Back to school: 3+1 tips για να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό παιδικό δωμάτιο

Τα σχολεία ξεκινούν και το δωμάτιό του γίνεται ξανά το βασίλειό του. Φρόντισε να είναι λειτουργικό και ευχάριστο για να κρατήσει το παιδί χαρούμενο και δημιουργικό όλη τη χρονιά, αλλά και να συμβάλει στο να πετύχει τους στόχους του.

Μικρά μυστικά καλοκαιρινής διακόσμησης

Μερικές μικρές αλλαγές στη διακόσμηση δίνουν στο σπίτι μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση και το κρατούν δροσερό

Ξύλινη τραπεζαρία: Το must have τραπέζι της σεζόν

Τα ξύλινα έπιπλα είναι ιδανικά για οποιοδήποτε σπίτι, καθώς προσαρμόζονται σε όλα τα στυλ. Το ξύλο είναι ένα υλικό που χαρίζει κομψότητα και ζεστασιά και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα διακοσμητικά στυλ, κλασικό, βιομηχανικό, minimal ή μοντέρνο.

Πως να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας για το Πάσχα… κι όχι μόνο!

Η ώρα που θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια γύρω από το πασχαλινό τραπέζι έφτασε! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας και να δώσετε μια ευχάριστη πινελιά στο χώρο που θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Άλλαξε ψυχολογία αλλάζοντας διαρρύθμιση στο χώρο σου.

Ο καιρός αλλάζει και σταδιακά αλλάζει και η διάθεσή μας. Αν είσαι κι εσυ από εκείνους που ψάχνουν πως θα ανανεώσουν το χώρο τους,  σου έχουμε την λύση! 

Επιλέξτε την κατάλληλη κρεβατοκάμαρα για το σπίτι σας

Το να βρίσκεσαι σε ένα οικείο, γαλήνιο και φιλόξενο χώρο σου χαρίζει την αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας . Αυτό είναι η κρεβατοκάμαρά σου, η «φωλιά» μέσα σε ένα σπίτι.

Ιδέες για να επιλέξετε τον κατάλληλο γωνιακό καναπέ για το σπίτι σας

Το πιο βασικό έπιπλο σε κάθε σαλόνι, όπου περνάτε χρόνο με φίλους και οικογένεια, είναι ο γωνιακός καναπές. Οι γωνιακοί καναπέδες αναδεικνύουν την κομψότητα του καθιστικού και προσφέρουν γοητεία.

<< < > >>