Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Οι τάσεις του 2024

Οι νέες τάσεις στα έπιπλα για το 2024 φέρνουν μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες επιλογές και στυλ. Σύμφωνα με σχεδιαστές και ειδικούς, κάποιες από τις κυριότερες τάσεις περιλαμβάνουν την προσαρμοσμένη επίπλωση, τη χρήση σκούρου ξύλου, τις γήινες αποχρώσεις, τη βοτανική επένδυση, τα καμπύλα έπιπλα και πολλά άλλα.
Από τον Βρετανικό επηρεασμό έως τις δανέζικες αποχρώσεις και τις γυαλιστερές επιφάνειες, οι τάσεις αυτές φαίνεται να φέρνουν πολλή διαφορετική και φρέσκια αισθητική στην επίπλωση του χώρου.
Το μέλλον της διακόσμησης φαίνεται να είναι εντυπωσιακό και πρωτότυπο, με έντονη έμφαση στη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση

Μερικά παραδείγματα των νέων τάσεων στα έπιπλα περιλαμβάνουν τη χρήση σκούρου ξύλου σε επίπλωση, όπως μαόνι ή καρυδιά, για μια πιο πολυτελή αίσθηση. Επίσης, η προσαρμοσμένη επίπλωση με ενσωματωμένες αποθηκευτικές λύσεις είναι δημοφιλής, όπως ένα coffee table με ενσωματωμένα ράφια για βιβλία. Άλλη τάση περιλαμβάνει τη χρήση γήινων αποχρώσεων όπως το τοσκανικό κόκκινο και το βοτανικό πράσινο για να φέρει μια φυσική αίσθηση στον χώρο. Επίσης, οι καμπύλες γραμμές σε έπιπλα όπως καναπέδες και κομοδίνα δημιουργούν μια μοντέρνα αισθητική με έμφαση στην άνεση.